Tuotteet hakusanalla jäädytä rasvasolujen menettely (2)

Anhydroottinen maitovoi (AMF)

Anhydroottinen maitovoi (AMF)

Anhydrous Milk Fat (AMF) voidaan valmistaa voista tai 35%-45% kermasta, riippuen vuodenaikasta. Tuotantoprosessi koostuu lähes kaiken veden ja ei-rasvaisten kiinteiden aineiden poistamisesta sentrifugien avulla. Tämän ansiosta tuote on helpompi säilyttää ja varastoida, koska se sisältää vähemmän vettä.
Entsyymi - LEIVONTAYNTSYMI, MAITOENTSYMI

Entsyymi - LEIVONTAYNTSYMI, MAITOENTSYMI

{"BACKENZYME":{"Lipaasit":"EC 3.1.1.3","Sellulaasit":"EC 3.2.1.4","Transglutaminaasi":"","Lipooxigenaasi":"","Amylaasit":"EC 3.2.1.1","Glukoosi Oksidaasi":"","Proteaasi":"EC 3.4.21.112"},"MILCHENZYME":{"Lipaasit":"EC 3.1.1.3","Laktaasi":"EC 3.2.1.23","Pepsiini":"EC 3.4.23.1","Kymosiini":"EC 3.4.23.4"}}